O nama

Tvrtka IceCom od svog osnivanja nastoji ponuditi opremu i sirovine visoke kvaliete po pristupačnim cijenama. Smatrajući da naše tržište prije svega zaslužuje imati ozbiljne i kvalificirane distribtere, upustili smo se u posao zastupanja premium brendova i sklopili ugovore o zastupništvu sa mnogim internacionalnim kompanijama koje zauzimaju liderske pozicije u proizbodnji opreme i sirovina, prije svega za sladoled, a potom i slastičarstvo. Poslovna reputacija ovih tvrtki je najbolja garancija za visoku kvalitetu robe koju nudimo našim cijenjenim kupcima.

Svim svojim kupcima pružamo obuku osoblja za rukovanje i održavanje opreme kao i obuku pripreme finalnih proizvoda. Naš cilj je da zajedno sa Vama postavimo visoke stndarde u ugostiteljskoj ponudi. Organiziramo edukacijske seminare na kojima gostuju eminentni internacionalni stručnjaci iz područja slastičarske proizvodnje.

U nastojanju da sa kupcima uspostavimo dugoročne partnerske odnose, značajnu pažnju smo posvetili razvijanju uzajamnog povjerenja. Uložili smo mnogo i u jačanje našeg sustava distribucije proizvoda, da opskrbimo naše kupce ''just in time'', tj.pravovremeno i po potrebi. Služba postprodaje angažira i zapošljava, kvalificiran i specifičan, od strane proizvođača opreme obučen kadar. U našem timu su mladi ljudi koji nastoje, profesionalnim i odgovornim odnosom, izgraditi i sačuvati povjerenje koje nam ukazujete. Želeći da naš daljni napredak i razvoj ovisi isključivo od zasluženog povjerenja naših klijenata, IceCom će nastaviti biti u službi suvremenog ugostiteljstva, poštujući načelo da samo profesionalan pristup znači i uspjeh na duge staze. Zato zajedno, budimo profesionalni!


 

profesionalna oprema

kuhinjska oprema 

opremanje restorana 

kuhinje restorana 

restoranske kuhinje 

profesionalne kuhinje za restorane

oprema za restorane cene 

oprema za ugostiteljstvo 

inox kuhinje cijene