Podaci o firmi

Tvrtka IceCom od svog osnivanja nastoji ponuditi opremu i sirovine visoke kvaliete po pristupačnim cijenama. Smatrajući da naše tržište prije svega zaslužuje imati ozbiljne i kvalificirane distribtere, upustili smo se u posao zastupanja premium brendova i sklopili ugovore o zastupništvu sa mnogim internacionalnim kompanijama koje zauzimaju liderske pozicije u proizbodnji opreme i sirovina, prije svega za sladoled, a potom i slastičarstvo. Poslovna reputacija ovih tvrtki je najbolja garancija za visoku kvalitetu robe koju nudimo našim cijenjenim kupcima.

 

Svim svojim kupcima pružamo obuku osoblja za rukovanje i održavanje opreme kao i obuku pripreme finalnih proizvoda. Naš cilj je da zajedno sa Vama postavimo visoke stndarde u ugostiteljskoj ponudi. Organiziramo edukacijske seminare na kojima gostuju eminentni internacionalni stručnjaci iz područja slastičarske proizvodnje.

U nastojanju da sa kupcima uspostavimo dugoročne partnerske odnose, značajnu pažnju smo posvetili razvijanju uzajamnog povjerenja. Uložili smo mnogo i u jačanje našeg sustava distribucije proizvoda, da opskrbimo naše kupce ''just in time'', tj.pravovremeno i po potrebi. Služba postprodaje angažira i zapošljava, kvalificiran i specifičan, od strane proizvođača opreme obučen kadar. U našem timu su mladi ljudi koji nastoje, profesionalnim i odgovornim odnosom, izgraditi i sačuvati povjerenje koje nam ukazujete. Želeći da naš daljni napredak i razvoj ovisi isključivo od zasluženog povjerenja naših klijenata, IceCom će nastaviti biti u službi suvremenog ugostiteljstva, poštujući načelo da samo profesionalan pristup znači i uspjeh na duge staze. Zato zajedno, budimo profesionalni!